Bescherming op hoog niveau – XPEL folie van Absolute Motors

Absolute_Motors_Logo

Of u nu een nieuwe auto, een raceauto of een klassieke auto bezit, er is niets dat meer pijn doet dan uw auto beschadigd zien worden. Maar gelukkig is er nu een oplossing die uw auto tegen schade kan beschermen, zonder dat u de look van uw auto hoeft te compromitteren. Absolute Motors biedt nu XPEL folie, een hoogwaardige beschermingsfolie die uw auto beschermt tegen krassen, stoten en nog veel meer. In deze blog ontdekt u hoe deze folie werkt, wat zijn de voordelen zijn en waarom het de perfecte keuze is voor uw auto.

Hoe werkt XPEL folie?

XPEL folie is een drie-laagse polyurethaanfolie die op uw auto wordt aangebracht. De folie is onzichtbaar en past zich perfect aan de vorm van uw auto aan. De folie biedt bescherming tegen stenen, deuken, krassen en andere vormen van schade, zonder dat het de look van uw auto verandert. Het heeft ook een zelfherstellende toplaag, die kleine krasjes herstelt door zichzelf te helen bij kamertemperatuur.

De voordelen van XPEL folie

De voordelen van de XPEL folie zijn talrijk. Ten eerste beschermt het uw auto tegen schade, waardoor reparatiekosten worden verlaagd en de waarde van uw auto langer behouden blijft. Het voegt ook extra glans en diepte toe aan uw lak terwijl het vuil en verontreinigingen afstoot. Daarnaast zijn er speciale XPEL folies voor bescherming tegen UV-straling, zodat uw interieur niet vervaagt en verkleurt.

Waarom kiezen voor XPEL folie van Absolute Motors?

Absolute Motors is een gecertificeerd XPEL installateur en biedt de beste kwaliteit installatie voor uw auto. Bovendien heeft XPEL de meest uitgebreide garantie in de industrie, tot wel 10 jaar. U kunt er dus zeker van zijn dat uw auto langdurig beschermd zal zijn tegen mogelijke schade. Daarnaast bieden wij ook andere diensten aan zoals autotuning en car wrapping, om uw auto nog meer te personaliseren.

Hoeveel kost het om XPEL folie te installeren?

De kosten van de XPEL folie variƫren afhankelijk van het type auto, de grootte van de installatie, de gewenste dekking en de complexiteit van de installatie. We raden u aan om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat.

Als u op zoek bent naar een manier om uw premium auto te beschermen tegen beschadigingen zonder dat u de look van uw auto hoeft te veranderen, is XPEL folie van Absolute Motors de perfecte keuze. Niet alleen beschermt het uw auto tegen schade, maar het voegt ook extra glans en diepte toe aan uw lak, en beschermt het uw interieur tegen UV-straling. Met langdurige garantie en professionele installatie van Absolute Motors, is het zeker een must-have voor elke autoliefhebber. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.